Skola och shopping

Onsdag:

Igår funkade mitt internet på hela dagen. Så kunde inte updatera höhö! Tror inte det är nån som gråter floder för det haha.
Iaf så var det första skoldagen efter vattkopporna igår. Skolan va ju lika rolig som vanligt! Men fick massa kramar så de va mysigt :D. På klassrådet kom det några kisar från Scania o snacka om sommarjobbet. Alltså jag skulle göra vadsomhelst för det jobbet. Jag behöver verkligen det där jobbet! Kmr vara rena fattiglappen i sommar. Aja, bara att hålla tummarna. Ska skriva världshistoriens bästa CV! Haha..
Efter skolan kom jag på idén att vi skulle käka på Nancy's. Men sen dissade jag dom o åkte hem haha. Hemma åt jag macka o gjorde ingeting. Sen när jag preciiiis skulle lägga mej o sova lite, så fick jag ett sms av Elina. Hon frågade ifall jag ville följa med på stan. Och det gjorde jag!
Tog kvart i fem burren o så gick vi runt lite på stan o sådära. Tog en väldigt snabb Nancy's oxå. Men när jag skulle gå o hämta ut pengar för att handa där, så måste jag ha glömt hundringen i bankomaten. Jag blev ledsen :(! Så mackan blev väldigt dyr. 135 kr haha! Men men.... Åkte hem o kolla TV sen sov jag.

Idag:

Skola igen då! Hade bara två lektioner. Dom gick faktiskt rätt snabbt. På samhälle gjorde vi ju ingeting. Satt ute o dampa o garva som korvar haha.
Efter skolan så åkte jag o Cillapilla till Estocolmo. Jag skulle hitta present till Ebba & Nora. Och Cilla skulle kolla på örhängen på Glitter.
Jag köpte ett par korta jeansshorts och två par linnen till Ebba. Sommarkläder jag vet, men jag hittade inga andra fina kläder. Till Nora hittade jag inget. Men hon fyller ju inte förns 15e. Ebba fyller ju imorn!
Jag hittade även ett poncho (trodde aldrig att jag skulle köpa en poncho), jätte söt var den, och sen köpte jag en "topp" från cubus. Den va på rea, 70 spänn! Så var tvungen höhö. Köpte ett par örhängen oxå hihi. Bilder kmr upp på Bdb för dom som är intresserade höhö. Cilla köpte en stickad topp och ett par örhängen. Vi köpte samma örisar :)! Sen fick vi rusha till tåget och så åkte vi hemmåt.
På tåget hem satt det ett par brevid oss. Killen var typ från Kanada... Och så sa jag " åh neej vi har cameltoen imorn!".. Och Cilla tänkte svara " åh nej, blow me". Hahaha asså fatta om han hade hör det, cameltoe och blow me! Han skulle ju blivit rädd. Vi började asgarva o alla kolla på oss :(.
När jag kom hem provade jag kläderna igen. Gör alltid de för jag blir alltid osäker om jag ska ha det. Men det får stanna i garderoben höhö. Nu har jag precis käkat o kollar på vänner. Ska snart läsa lite hälsopedagogik. Snark!
Imorn har vi gympa. Vi ska träna inför våran innebandymatch mot favvoklassen hahahaha. Jag kmr dö!

Bajshej!


Kommentarer
Postat av: cilla

haha vilka kap vi gjorde:D...haha aa de e farligt o prata sådär öppet på tågen haha:D
Hoppas verkligen de blir match mot våra gullisar haha, då vet ja nån som har kamera mig sig mahaha:D

2008-02-04 @ 00:26:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback