The last day

Idag försökte jag vända tillbaka dygnet igen genom att ställa klockan på tolv. Men när den väl ringde kände jag "NEJ JAG ORKAR INTE!". Så jag sov vidare en halvtimme sen tvingade jag mej upp.
Klockan ett började jag gå mot elina, och tillslut möttes vi på vägen o så traskade vi vidare mot solariet. Trodde de gick o växla enkronor till tior där, men ack så fel jag hade. Så det va bara o vända o traska hem igen! Men en liten prommis blev det iaf :).
När jag kom hem bytte jag om o fixa mej sen tog jag 15.15 bussen till stan o så mötte jag Cilla o Maria utanför telgehuset. Sen gick vi till nancy's o fika. Resten av gänget kunde inte :(! Svikare.. Men men, vi hade det trevligt iaf :)!
Efter att ha suttit där i typ två timmar, lämnade Maria oss, och cilla fortsatte spana kallsingar inne på brothers. Men sen såg jag plötsligt att det va 30% på reapriset inne på scorett. Har ju no money men kolla kan man ju alltid göra. Så jag o cilla gick dit o titta lite. Cilla hittade ett par jättesöta ankelboots! Sen gick vi in på wedins, o jc. Träffade systeryster med ungarna oxå. Hon berätta att hon hade varit i skolan idag! Haha.. Kmr gavra åt henne när jag ser henne gå runt i skolan. Hon hade träffat Quaaaaziiiie! Vilken ära.
Jag o cilla fortsatte sen till centralen där vi tog våra bussar hem. Inte vår :(.
Sen kom jag hem o städade upp lite.. Åt matis! Sen vare dags för outsider. Haha störda människor säger jag bara. Extra fresh o leta mat i konteinrar..

Idag ere sista dagen på lovet. Eller ja, den e ju typ slut nu! Och imorn ska jag gå upp KVART ÖVER SEX IGEN. Det är den tiden jag brukade gå o lägga mej på lovet. Kmr va helt jävla fuckad imorn asså. Döda klockan när den ringer.. JA TACK!
Aja, ska fortsätta glo på scrubsiiiiie. Hade bra!

Sleep tight!

JAG VILL PÅ KRYSSNING! NUNUNU...


Kommentarer
Postat av: elin elin

VI SKA ÅKA MÅSTE BARA HAR STÅLAR!! PUSS Å GONATT KÄRA SYSTER!!

2008-01-08 @ 00:22:45
Postat av: Anonym

Jaaa ja vill osså på krössningeer:(

2008-01-08 @ 18:45:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback