Huvudvärk

Jag har haft ont i huvet i flera dagar nu. Jag vet inte vad som är fel. Har druckit massa vatten men det har ändå inte gått bort. Idag tvingade jag mej till skolan, även fast jag hade världens huvudvärk. Men tog lite alvedon så jag klarade det. Men när jag kom hem igen började det. Har jag nån jävla hjärntumör eller vad e problemet?

Skolan idag var vara allmänt cp. Jobbig dag, även  fast vi har sovmorgon till 10.10 och har bara två lektioner. Men dom är jobbiga och långa. Haha, men de blev mkt garv så dagen gick relativt snabbt. Malin mjölkslemmade på lunchen, och vi ritade snoppar på samhälle. Mogna? Javisst.
Sov 2 timmar när jag kom hem. Huvudvärken höll i sej. Duschade och åt lite och nu sitter jag här.
Känner mej verkligen inte pepp inför skolan imorgon. Okej jag brukar inte göra det, men nu känns der verkligen JOBBIGT! Men eftersom min grupp ska redovisa så känns det som att jag måste komma. Kanske går hem efter det eller nåt. Om jag fortfarande har ont i huvet.
Känner mej så glad att det är helg snart.. NOOT! På lördag ska jag upp.... Gissa? Klockan FEM. Ska vara i sthlm klockan sju. Jag o elina ska jobba med pappa. Fyfan, jag kmr va så död. Och på söndan, samma sak.
Men som sagt, vad gör man inte för några extra ören. Dom pengarna ska ju gå till träningskortet så de e bara o kämpa på.
Nu ska jag fortsätta kolla på Animal Planet.
Sov gott!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback