010109

Läksigt o se att det står så på mobilen. Har inte riktigt fattat att det är ett nytt år!

Men iaf, såhär såg min superduperfuckinghärliga nyårsafton ut ;

Jag vaknade klockan två, fick lite panik eftersom jag skulle vara hos Cilla halv sex, och jag e så jävla seg på o fixa mej. Men jag hann iaf :)! Som sagt, klockan halv sex va jag hos Cilla, mamma skjutsade mej. Där väntade Cilla såklart och även Annie och Åsa.
Vi gjorde skitgod bål o käkade godaste tacosen. Drack lite till o snacka o sådär! Sen fixade alla sig det sista.. Sen drog vi till bussen, eller sprang rättare sagt. Detta gjorde att jag stukade min cpfot igen (inte lätt o springa på svinhal asfalt i 11 cm klackar). Och vi missade bussen! Men som tur va kom den andra rätt snabbt så vi fick sitta inne i bussen o värma oss. Fett trevlig busschaffis:D!
Iaf, vi hoppade av i hamn. Cilla och Annie hade de trevligt på toan haha. Sen kom tåget.. Mötte Elina o co där haha! Sicket sammanträffande att vi tog samma tåg höhöhö. Dom hoppade iaf av i Tumba och vi fortsatte mot Estocolmo!

Väl framme gick Åsa o Annie o kissade, jag höll själv på o dö av kissnödighet, men jag höll mej. Sen sprang vi igenom hela centralen läääängst ner för o ta tunnelbanan till Kungsträdgården (ja vi är lata och orkar inte gå haha).
Sen traskade vi vidare till Victoria. Som tur va så var det inte så lång kö, så vi kom in rätt snabbt. Började dricka lite och så fortsatte kvällen med massa dans med massa människor haha. Vid tolvslaget gick jag o Cilla ut. Vi tappade bort Annie och Åsa!
Vi såg massa fina raketer och kramades haha. Förresten gissa vem vi stod brevid haha? Ingen mindre än Blondinbella. Yeeeah. Hon o Nils stod o pussades precis brevid oss haha. Det var kul o se henne på riktigt :)!
Sen när vi va på dansgolvet va vi precis brevid henne, och jag kände att jag va tvungen o säga nåt till henne, så jag går fram o ba "Åh, jag tkr din blogg är jätte bra och lycka till i Let's Dance" haha. Hon tackade så glatt! Sen fortsatte vi shaka.
Såg även han Bobby, ni vet kändisfrisören.

Aja, kvällen fortsatte med maaaassa dans. Tror inte vi satt ner en enda gång! Annie åkte hem lite tidigare, så det var bara jag, Cilla och Åsa kvar till slutet. Klockan halv tre tände dom lamporna, en halvtimme för tidigt.
Vi träffade några trevliga kisar och drog till Donken. Efter det blev det lite velande om vi skulle dra med dom hem lr om vi skulle ta nattburren hem. Men efter många om och men så åkte Åsa hemmåt, och jag o Cilla drog med boysen haha.
Eller vi dumpade resten av deras gäng och tog en taxi hem till Tompa som han så fint hette hahaha. Han bodde på Sööööder, med Håkan hahaha. Aa, men dom killarna (dom va två st) va typ som manliga versioner av mej och Cilla. Fett sköna hahaha!

Vi satt o snacka om kvällen i typ en timme, sen ville dom sova. Det var nära att vi sov över, men tillslut beslöt vi oss för att åka hemmåt. Så vi sa hejdååå, och gick mot bussen. Lämnade ett secret message i Tompas brevlåda oxå hahaha.
Nattbussen va lugn. Den gick bara till Tumba, men där såg vi att tågen hade börjat gå, så då tog vi tåget resten av vägen. Det va skönt! Bästa va när vi va på väg till tåget o vi går i den där gångtunneln, så säger Cilla väldigt diskret "Ja nu har vi iaf spräckt oskulden på kyssar det här nya året". Haha jag började asgarva!

Vi va hemma i Slöddertälje klockan sex. Cilla tog sin buss hem men jag ringde mamma (min mongolid buss hade inte börjat gå) och hon skulle ändå åka till jobbet så hon kom o hämta mej. Men jag fick vänta i typ en kvart helt alone på Centralen. Fyfan va rädd jag va haha! Sen när jag står där så kmr det en bil och ställer sig precis utanför pressbyrån. Så går det ut en turre och kollar in där, sen frågar han mej "är det stängt?" jag ba, "ANTAGLIGEN" skitirrterat hahaha. Sen frågar han om jag ska åka med till javet inte vart, jag ba "NEJ!!". Då fattade han piken och drog. Men mitt hjärta slog i 180 haha. Det va heeeeeeelt tomt på centralen!
När jag såg mammas bil komma blev jag så jävla lättad haha. Va väl hemma runt halv sju och somnade på stört!

Det var min nyårsafton i detalj haha! Bilder kommer senare.
Tack till er som gjorde min nyårsafton till den bästa :).


Nu: Åka till Cilla och hämta min stora väska som jag lämna där. Ska smöra för mamma o fråga om jag kan få Donken oxå! Är galet hungrig.. PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback