Helgen

Äntligen har man ett fungerande internet.
Helgen har varit väldigt skön..

I fredags var det skola som vanligt. Dagen gick extremt segt! Jag o Nina gymmade på gympan haha. Jag typ sträckte axeln o kände mej som ett mongo. Men vi fick sluta lite tidigare iaf! Men såklart skulle tågen va helt cp försenade o grejer. Kändes som jag aldrig kom hem!
Men när jag väl gjorde det hoppade jag in i duschen. Sen åt jag lite! Sen la jag mej o sooooov. De va så skönt så de går inte o beskriva! Jag sov 2½ timme. Sen fick jag skynda mej o göra mej i ordning. Vi skulle ju på kalas. Ebba bus fyllde ju ÅTTA år. Shit vad tiden går snabbt! Men bilder därifrån kmr upp på bilddagboken snarast möjligt.
Efter kalaset åkte vi hem o käka mat. Kyckling, ris o tzatsiki. Jag dog! Sen kollade vi klart på Let's dance o sen så kollade jag på Good luck Chuck. Den va bra! Det blidde en lugn fredag :).

lördagen vaknade man vid två. Jag sov TOLV timmar. Det va länge sen jag sov sådär länge en natt! Men de va skönt.. Låg i sängen o gjorde ingeting! Sen var det ju helt plötsligt dags o börja fixa sej för kvällen. Så jag duschade o allt sånt där. Sen kom elina hit och vi traska mot busshållsplatsen. Där mötte vi Therese, Maria och Cilla. Sen gick vi vidare till Jennifer. Där var det lite folk o alla började dricka lite smått. Det tog inte lång tid förns alla va lite runda om fötterna haha. Men det va en mkt trevlig kväll! Slutet är lite dimmigt.. Men sånt e livet haha. Kom hem vid två tror jag ? Började käka kinapuffar o chips hahaha.. Men sen däckade jag! Tack alla för en trevlig kväll!

Vaknade klockan sju idag av att jag dog av törst. Som vanligt! Så jag gick o hämta ett stort glas vatten som jag klunkade i mej. Sen fortsatte jag sova! Vaknade igen vid tolv o kunde inte sova längre.
Märkte att jag hade kinapuffar o chipssmulor hela sängen haha. Extra fresh!
Sen har jag bara legat som en död fisk hela dagen. Har inte haft energi till något annat. Till middag blev det kebabtallrik haha. Nyttig helg! Nu sitter jag här o kollar TV. Har en snarkande Vilma i sängen haha. Hon kom in vid tio o frågade om hon fick sova här. Mamma jobbar natt o så sa hon att hon inte kunde somna inne hos Jocke. Så hon la sej här o somna på en gång haha.
Imorn e vi "lediga".. Egentligen ska vi plugga o sånt där. Men de lär ju inte bli så mkt sånt. Fast lite måste jag ju. Har ju religionsprov på tisdag. Kan absolut ingeting! Menmen..
Ne nu ska jag kolla vidare på Tv. Bilder från helgen finns på bilddagboken så fort jag har satt in dom på datan...
Sov gott allesammans.

Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: Cilla

Jag vill inte ens veta alla bilder du har...haha men ja posa på rätt bra där ett tag xD haha "grymt söt"

2008-02-04 @ 00:28:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback