Skoskav!

Kom nyss hem från stan :). Va där med mor o lillesyster! Mamma klippte sej medans jag o vilma gick o titta runt i affärer. När mamma va klar gick vi o åt på nancy's. Mucho gotti.E fan beroende nu! Sen gick vi runt o kolla om de fanns nå engångskameror nånstans. Ska köpa sånna till turkiet när vi ska ut på party. Känns inte så kul om diggisen blir snodd. Hellre att dom tar en engångskamera! Det fanns inte så många.. Så vi åkte vidare till elgiganten o de där! Där fanns de några men dom e så dyra. Men måste köpa nån! Men det får bli imorn.
Nu sitter jag här me världens skoskav av mina skor. Köpte dom för aslänge sen men har bara använt dom en gång. Så jag tänkte att de va på tiden! Inget bra beslut.. Men det går över!
Igår va jag ju hos tandläkarn :D. Trodde jag skulle ha nå hål eller nåt men de hade jag inte!! Fatta hur lättad jag va när  vi åkte där ifrån. Mahaha!
Idag vet jag inte vad som händer.. Ska väl ringa elina lite senare! Nu ere bara 7-8 DAGAR KVAR till turkland :D. Fan vad jag längtar! Har köpt typ allt man behöver nu.. Solkräm o allt sånt dära! Nu ere bara o börja packa :)..
Men ska nog ta en tupplur nu.. Gick upp tidigt idag! Halv tolv.. SNark!

God bajs.


Kommentarer
Postat av: elliiiiiiiz

mahahahah, snart äre dax att bli männ:D:DD, men ja ringa dej när ja har ädiiiid beniiiiiiiizzzzzzzz


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback