JÄVLA KUKBLOGG!

Åh, ni vill inte veta hur sur jag är. Jag hade precis skrivit ett snopplångt inlägg som jag blev väldans nöjd med. Hade massa braiga youtube klipp och aaa. Det var ett super inlägg helt enkelt.. Men självklart ska bloggen börja strula och allt raderades. Så ni gick miste om ett skitbra inlägg...

Jaja, en av grejerna jag skrev va att jag och Elina ska sitta barnvakt åt Joline o Liam imorn. Klockan NIO ska vi vara hos Linda. Ska passa dom till på söndag. Linda ska ner till Götebööörg på tattoomässan o showa sina tatueringar höhö. Joline ska även få sin födelsedagspresent imorn. Hon ska få melodifestival skivan. Sen ska vi på skivsigneringen på Maxi när Frida feat. Headline kmr o uppträder. Hon tyckte ju dom va så bra! Hon blev överlycklig när jag berättade det :). Så resten av min helg kmr spenderas med Elina, Joline och Liam :). Det blir nog kuligt.
Sätter in mina kära klipp som jag satte in i mitt misslyckade inlägg... Det var Cilla som visade mej dom igår när vi "pluggade". Kände mej lite deppig, men när jag kollade på klippen så blev jag glad haha.
Titta och njut..

 

 

Haha, jag avlider! Ere bara jag som tycker att tanten ser ut som en dinosaurie?
Aja, ska sätta på en film nu. Ha en fortsatt trevlig helg allesammans.

Puss

Kommentarer
Postat av: Elina

haha ja men de ska bli en mkt trävlig helg:P, haha men stackars tanten juuuu! haha:D knäppungar!

Postat av: Cilla

Haha åhh mina idoler ju!!Ta mig till Monika och Patrick och gör mig till kung! (L) :D

2008-04-01 @ 21:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback