Redan torsdag

Helt galet vad veckan har gått snabbt. Iof var jag sjuk i måndags, men ändå. Tiden bara springer iväg.
Idag var det jobb som gällde. Ersättningsbussar, tåg och tunnelbanor var på min sida idag. WOHO!
Jobbet rullade på som vanligt. Var ute med barnen. Byggde snösolstolar haha. Låg och njöt i solen och låtsades att jag låg i något varmare land.
Fick mitt schema för sportlovet också. Sköna tider. Ledig på tisdagen också. Skönt skönt. Fick sluta en kvart tidigare. Det var så lite barn. Trängdes på den härliga tunnelbanan och sprang till tåget. För en gångs skull tajmade tåget mig perfekt. Jag kom 40, tåget kom 42 (i tid också, helt otroooooligt). Hoppade av i Flemingsberg, gick till mammas jobb och så åkte vi hemmåt. Eller vi åkte till MAXI och handlade och hämtade ut mitt H&M paket med lite smått och gott i. Två klänningar, en bikini, två armband och två örhängen. Mycket nöjd.

Nu sitter jag och läser lite bloggar. Känner mig sjukt seg. Imorn ringer klockan tiiiiidigt. Halv sex. Ska ha brandkurs med jobbet, och den börjar åtta. Den håller på till halv tolv tror jag. Slutar fem, efter jobbet ska jag och Elina på en liten shoppingrunda. Det kliar i fingrarna. Borde inte shoppa, men jag måste. Haha!

På tal om något helt annat, nästa helg ska jag, mamma och Vilma åka upp till Säter och hälsa på Linda och co. Längtar sååååååååååååå mycket efter att få se lilla sötnos Majken. Ska bli så muuuusigt :D!

Nej, nu ska jag kolla lite på TV och sen lägga mig och läsa så jag somnar relativt tidigt. Jag längtar verkligen inte tills klockan ringer imorn. Fyfan!

Natti natti ♥!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback