SHITSHITSHITSHIIIIT!

Igår låg jag uppe hela natten/morgonen och läste ut min bok, Breaking Dawn. Jag ville inte sluta. Jag kunde inte sluta! Låg uppe till halvfem, och kunde inte somna sen. Var helt uppspelt av boken!
Slutet va så bajsigt jävla kiss spännande så jag höll på o få en hjärtattack. Och sista kapitlet, shit vad jag grät! Låg och storbölade klockan halv fem på morgonen haha. Nej men aa.. Jag måste nästan TVINGA alla att läsa dessa böcker. Tycker man inte om dessa böcker har man nåt allvarligt fel i huvudet. Åh, jag blir helt iiiiiiiiiiiiiiaöfkdslaknf när jag tänker på böckerna haha. Att jag läste ut en bok på ca 800 sidor på mindre än en vecka bevisar hur jävla fucking bra böckerna är. L Ä S  D O M!

Nu är den stora frågan vad jag ska läsa nu? Mamma skulle kolla om hon kunde låna Breaking Dawn fast på svenska, av en jobbarkompis. Vill läsa den på svenska också ju. Sen vill jag läsa de tre första böckerna på engelska också. Så jag verkligen har läst allt jag kan haha!

Jag borde nästan ändra den här bloggen till en Twilightblogg känner jag haha. Mycket tjat om det. Men jag är kär. Så är det bara!

Nu ska jag kolla på Paradise Hotel avsnittet jag missade igår.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback