I need to plugg!

Vi har teckenspråksprov imorn, och jag borde plugga. Men jag är för trött för det. Får hålla tummarna på att det går bra iaf!

Det har varit en rätt seg dag idag. Va sjukt trött imorse när jag skulle upp. Jag ville verkligen inte! Men vi hade bara två lektioner, och sen BF-film, så det var rätt skönt.
Efter skolan mötte jag min kära syster på centralen, och så gick vi en tur på stan. Vi skulle kolla på present till lillesyster Vilmis.. Hon fyller ju åtta imorn! Både jag och Elin hittade fina saker höhö :).. Hoppas hon blir glader.
Råkade köpa en klänning, ett par örhängen och ett armband oxå. Nu är jag pank! Not fun.. Men är lite fundersam över klänningen. Får se om den stannar eller om den åker tillbaka till H&M! Ska prova den en sista gång.

Jag va hemma vid sextiden, och då läste jag igenom lite i teckenspråkshäftet. Sen tog jag mig i kragen och fixade i ordning mitt sugiga tal. Har ju nationella på torsdag! Så nu är det klart också.

Nu ska jag kolla på Christine, sen blir det nog sängen. Jag måste hitta någon bra bok igen! Hatar att inte ha något att läsa innan jag ska sussa...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback