Seeeeg dag!

Det har varit en riktigt seg dag idag. Låg ute i solen hela förmiddagen och gjorde nada. Mamma bjussa på glarre! Det var riktigt skönt att få sola lite. Men fick ångest att jag inte sola längre haha...
Efter solningen deckade jag i soffan medan mamma och dom åkte och hämta nya husbilen. Så dom lär åka på några trippar nu i sommar. Det värsta är att nu finns inte Elina till undsättning och håller mej sällskap, hon jobbar ju. Så jag får ragga upp nån annan haha. Elin och Magnus kunde ställa upp sa dom!

Vid sextiden åkte jag och mamma till IKEA. Hon skulla handla lite saker till husbilen.. Vi va där tills det stängde, åtta alltså, sen åkte vi till Donken och käka. När vi kom hem följde mamma med mig till solariet med Tyris, så solade jag 20 min, sen var det hemmåt.
Nu sitter jag och tittar på So you think you can dance. Ääääälskar det programmet, men om en kvart börjar Big Brother som jag inte kan missa. Så hinner inte se så mycket mer!

Annars då? Jag längtar som en apa till lördag. Jag vill parta asset av mig. Men jag hade ju misstagit mej, 550 har ju öppet till två som vanligt. Buhu! Jaja, det blir kul iaf :)..
Nej, nu ska jag se på TV. Förresten bilderna från kryssningen kommer nångång när jag orkar sätta in dom :P!

Kram!

PS. Jag saknar tjejorna. Jag gillar inte att inte träffas varje dag! Hur ska jag klara mej :(...?


Kommentarer
Postat av: Elina

muuu säg inte så ja vil osva hos dej iallfallis fast ja jobbar, fan ja VIIIIIIIIIIIIIIIIIILL INTE JOBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. men johanna du är ändå negrobrjärnennnnn du behöver inte sola änns! jaa på lördag så kör vi igen =)<3

2009-06-18 @ 01:11:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback