Love me, hate me, but can't you see what I see?

Mååndag igen, men ingen skola. Känns inte så konstigt faktiskt. Känns bara som att det är lov. Jag tror jag kommer fatta att jag inte går i skolan längre, nångång i Augusti då man börjar skolan igen. Då kommer det kännas konstigt att alla andra börjar skolan, men inte jag. Jaja, ska ta vara och försöka njuta av sommaren!

Helgen då... Fredags skrev jag om förut! Ingen höjdar dag dirket.
Igår var det chill hela dagen, fixande inför kvällen och sådär. Klockan sju-halv åtta, skjutsade mamma mej och Cilla hem to Mariaaaah. Där var även Tessan, Alex och Lars. Malin och Fredrik joinade också! Vi käkade underbart gudomlisk mat haha. Alla var galet hungriga! Men det var riktigt gott. BRA GJORT Maria :)!

Sen drack vi lite och pratade om allt möjligt. Vid halv elva drog Alex, Lars, Malin och Fredrik hem! Så våra planer om en "like old times" kväll gick i stöpet. Istället började jag, Cilla, Maria och Tessan snacka om utgång. Och så blev det! Efter en massa dricka och mycket deeeeeeptalk, stod taxin utanför dörren, redo att ta oss ner till stan.
Det blidde 550, och det var skitkul. Mycket folk och uuuunderbar musik! Blidde gaalen..Dansade så svetten rann!
Klockan två begav vi oss till garderoben och sen kom Elin och Magnus och hämtade mej, Cilla och Maria. Hahaha vad ska man säga!? Magnus var asfull, och dansade i Drivern på Donken. Fyfan vad jag garvade!

Va iaf hemma runt tre. Proppade i mig maten och däckade i sängen! Söndagen var inte så produktiv heller..
Men, idag är det måndag, och jag har inte gjort mycket idag heller. Är sjukt rastlös och vill göra nånting! Men vaaad, det är frågan. Kanske borde städa mitt rum. Det står fortfarande champagne flaskor och ciderburkar överallt i rummet! Häärligt..

Nej, nu sätter jag punkt! ADIOS..



Malle och Cillus :)!



Cilla körde en "Thomas" haha



GO SVERIGE!



Fjongen och jaaag!



Tessan dååå!



Sommmmmmar!



Maaat!



Cilla tyckte maten var god, haha!



Inne i deeptalket!



Cillpill och Theresefes!



Maria och en galen jag!



Röj i hissen haha..



Jag hittade en snorkråka på toaletten som Tessan var lite sugen på haha!



Pose, pose, pose! (Det ser ut som jag är värsta jätten, men jag hade höga skor och Tessan hade platta, hon är egentligen längre än mig. Sådeså!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback