Gråtattack i skolan!

Gud vilken lång och varm dag det har varit idag.. Har hunnit med mycket känns det som.

Jag och Cilla hade äntligen våran idrottslektion idag. Gick helt okej, men klassen var ju inte den positivaste när det gäller att kämpa. Iof var det galet varmt och dom var inte ombytta, så jag förstår dom. Skulle inte heller vilja löka ner mej!
Men det gick bra och Louis tyckte lektionen var jätte bra.
Men innan vi hade våran lektion satt jag och Cilla i bibblan och skrev det sista på förberedelserna. Så kommer Nina o säger att hon har en överraskning till oss. Och så tar hon fram två böcker som hon har gjort till mej och Cilla. En bok med massa bilder på oss tre, THE TRIO! Både jag och Cilla började storböla. De va så fint! TACK SÅ SJUUUUKT MKT NINA.. Du är bäst och jag älskar dej! Du är en underbarunderbar vän...


















Resten av skoldagen var rätt seg. Vi fick sluta tidigare från teckenspråket, så då åkte jag hemmåt och gjorde ingeting. Fia, Mattias och Affie kom förbi en sväng. Så jag passade på att ge Mattias lakanet som han ska kirra åt oss till flaket. Sen fikade vi lite o sådär! Busade med lille skit Affis..
Efter att dom hade åkt tog jag mej i kragen och gjorde klart mitt arbete i Psykosocialt arbete. Nu är det gjort. Känns så jääävla skönt!!! Nu är det ingeting kvar nästan. Inget jobbigt iaf. I feel freeeee!

Tog en kvällsprommis idag också. Mamma och Vilma gick med mig till solariet så jag kunde bli lite brun, och sen gick vi hemmåt. Mycket skönt!

Nu sitter jag och gör nada. Har ångest över mitt stökiga rum! Innan studenten måste jag hinna storstäda rummet, och måste hinna köpa väska till studenten, plus present till Gunnis och Siwan, sola en gång till, storhandla till mottagningen, och säkert nånting mer. Känner mig lite stressad, fast jag egentligen har mycket tid på mig.
Jaja, nu ska jag inte stressa upp mig i onödan!

Nu blir det lite Big Brother! Adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback