Ciderrumpa

Denna dag började inte bra. Klockan ringde 6.15. Det kan inte vara hälsosamt o gå upp sådär tidigt. Men jag kom upp iaf! Drog till skuuuulan. Där trodde vi att vi skulle ha engelska, men det var bara dom som skulle kompletera som skulle komma, så jag kunde fått sovmorgon till TJUGO I TOLV! Fett segt..
Men jag och Maria satt iaf o väntade på Nina som skulle göra listening och reading som hon missat. Vid tio tiden va hon klar. Då tog vi tåget till stan o  mötte Cilla o så käkade vi på Nancys. Massa gott!

Åkte tillbaka till skolan och skulle ha foto. Läraren va sjuk, men vi fick va i bildsalen iaf. Hann skriva ut två bilder, bra där. Min fotobok kmr fan inte bli klar. Och det är INTE mitt fel, det är lärarens. Sämst planering!
Aja, hade lite fler lektioner och slutade fyra.
Så åkte jag, Cilla och Maria och skulle checka in MAXIS rea. Tänkte kolla smink och sånt. Men det var kö från entrén ända bort till återvinnings grejsen. Så vi skippade det och åkte hemmåt!

Spelade lite Mario Kart hööhööö... Sen käkat och inte gjort så mkt mer!
Juste, kanske ska förklara min rubrik. Det var när vi åkte till MAXI i Marias bil, och så när jag hoppar ut ur bilen känner jag att jag e dyngsur i röven. Då hade tydligen en cider ( Maria har en platta cider i bilen, och ja hon är alkis) spruckit och sprutat ner hela sätet. Och där satt jag! Så jag stank cider och alkis haha..

Nu ere bara 45 minuter kvar tills Top model börjar. Jag är galet trött oxå... FÅR INTE SOMNA!

Adjööööken

Kommentarer
Postat av: maria

Hahahahah jag dööör. men sschhh vaddå ingen får ju veta att jag tar mig en cider till någon köring :O hahahaha..

haha ohh alskisciderrumpan :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback