Sthlm all day long

Denna dag började med att klockan ringde vid halv tio. Riktigt seg var jag! Pratade lite med mamma och Vilma som hade hittat en hund på Blocket ( ja vi ska köpa hund :) och som dom ringde på o sådär. Vi har kollat på dom vaplarna förut, men nu bestämde vi oss. Och gissa vilken otur vi hade... Idag kom ett par och köpte sista hanen som dom hade. Faaan! Hade vi ringt nån dag innan hade vi fått den. Så jäkla irriterande!

Men iaf, jag klädde på mig och sådär, sen mötte jag systeryster på stationen och vi begav oss till Sthlm. Elin klippte sig, och så shoppade vi lite. Tog även en fika på Sandys med kära far.
Med mig hem fick jag inget av de jag egentligen var ute efter, vilket var chinos och en jeansjacka. Istället kom jag hem med två klänningar/tunikor, ett linne och en studentklänning :D!
Jag funderade verkligen länge om jag verkligen skulle ta den studentklänningen. Jag hittade den på Cubus av alla ställen. Men jag tänkte att jag köper den o provar ordentligt hemma med skor o sådär. Det är inte samma sak som att prova i dom där ångestframkallande provrummen!

Jag provade iaf den alldeles precis nyss. Och nu är jag supernöjd :D! Är helt kär i den faktiskt, så det känns bra. För de e ju inge kul o gå med en klänning som man är halvnöjd med på sin student. Men den är superfin :D! Nu är det bara ett par fina skor som fattas. Tänkte kolla lite nu på nelly.se och se. Dom brukar ha fina, billiga skor! Känns ju som att man vill ha ett par som e rätt bekväma. Det blir ju ändå en rätt lång dag höhö!

Hade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback