My day

Idag var det sjukt jävla jobbigt o gå upp. Jag va helt död! Plus att jag drömde den värsta drömmen jag nånsin drömt. Vaknade av att jag grät o skakade. Usch, ryser bara jag tänker på den. Vill inte skriva den här för då känns de som den kan bli sann...

Iaf, jag kämpade mej upp idag. Åkte till skolan, va glad i skolan! Speciellt på lunchen. Malin är knäckemackssågen hahahahaha..
Klockan halv två mötte jag Fia o så skjutsade Jocke oss till stan. Fia hämtade ungarna och så gick vi till Nancy's o fikade. Fias kompis Anna joinade oss oxå. Sen gick vi en runda på stan. Fia shoppade lite! Hon har ju fan massa pengar. Ge mej oxååååå.
Sen fick vi ett ryck o åkte till Skärholmen. Vi lastade av ungarna hos Mattias (stackarn fick ta hand om Alfons, Ebba, Nora och Vilma haha) och så åkte viii.
Asså åååh va mkt fina grejer de finns. Fia erbjöd sej o köpa en "jacka" som jag har kollat på skitlänge men aldrig hittat min storlek i rätt färg. Och så fanns den i Skärholmen. Men jag hatar o bli bjuden när jag inte förtjänar de. Okej om de hade vart mamma haha. Men de känns ju som att den där jackan tillhör mej ju! Fuck.. Jaja! Sånt e livet.

Vi va inte där så jätte länge. Sen åkte vi hemmåt till Fia. Så käkade vi kolgrillen allihopa. Sen skjutsade Mattias hem oss och Alfons börja stortjura när vi skulle gå. Haha sötunge!
Sen hjälpte jag Vilma med läxan. Hon skulle rita en apa. Haha! Den vart skitsnygg... Sen kollade vi IDOL och nu sitter jag här o kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik.

Har iallafall spikat allting inför helgen. Ska få pengar av mamma för jag passade Vilma idag o ska göra de imorn oxå. Så då får jag pengar till utgången :)! Sen kirrade jag skjuts till Malin på fredag oxå. Bästa mammi!
Haha jag o Cilla spikade nästa helg oxå. På fredag har vi hemliga planer! Only you and me my limerickslampa haha..

De blidde ett långt inlägg idag. Känner mej lite depp nu igen! Alltså vet inte va de e för fel på mej. Allt kändes typ helt okej. Sen läser man nånting som gör att ens humör gör en hel omvändning och man blir ledsen o besviken. Usch!
Jaja, nu ska jag återvända till programmet.
Imorn blir det paddling.. Yaaay! Jag gråter av lycka.

Puuuuss


Kommentarer
Postat av: Elina

höhöh ja du har en super mami!

Postat av: Therese

sprid följande länk vidare och be alla du känner att skänka pengar är du snäll. Barnen behöver det.



http://www.barncancerfonden.se/1455

2008-09-18 @ 12:11:23
URL: http://theresemansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback