Ska jag skratta eller gråta?

Det blev o sova på soffan idag.
Igår när jag skulle gå o sova så ser jag något krypa på mitt myggnät i fönstret. Jag bad till gud att de va på utsidan. Men nej, det var en fucking jävla kuk spindel på INSIDAN av nätet. Jag bara kände paniken komma och visste inte va jag skulle göra. Kunde ju inte väcka mamma direkt.
Så jag tog min hårspray o spraya på den (det har funkat förut). Men då ramlade den ner från nätet och ner på golvet. Så kröp den in i en filt jag hade på golvet.
Jag satt säkert en halvtimme o stirra på filten för o se om den skulle komma ut. Men den gjorde det aldrig! Så jag gav upp, tog täcke o kudde o la mej i vardagsrummet.
Som vanligt kunde jag inte somna. Så många tankar o skit som snurra i huvet. Och dagen igår va rena helvetet...

Måste bara säga att jag ska till Turkiet den 2 augusti, 2 veckor. Pappa ringde o sa att han kunde bjuda mej o Elina på en resa dit. Om vi åkte med dom såklart. Jag blev överlycklig. Jag menar verkligen överlycklig. Men efter att ha pratat me Elina försvann den känslan. Hon kunde inte följa med. Har inge fickpengar osv.
Men jag bestämde mej för att följa med iallafall. Känns både superkul och förjävligt för jag hade verkligen velat att Elina skulle följa med.
Det blir iaf jag, pappa, Jackline, Linda + barn och Elin. Jag hoppas mina kära systrar kan parta med mej iaf nån dag. Annars kmr jag börja gråta. På riktigt!
Roligaste skulle vara om mina tjejor kunde dra ner samtidigt. Fattar ni hur kul vi skulle ha då eller :D? Fan. Underbart..

Jaja, nog med önsketänkande. Ska dra på mej mjukisarna och följa med mamma o Vilma ut med Tino! Måste förbi skräddaren o lämna in min klänning oxå.

Hejs!


Underbara Turkiet!


Kommentarer
Postat av: Elina

åååh, vill oxå turkiet:´(. faaaaan


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback