Usch vilken skitdag!

Idag vaknade jag o kände bara "neej jag orkar inte". Men jag va tvungen o gå till skolan eftersom jag har vart borta så mkt pga av vattkopporna. Så jag tvinga, verkligen tvinga mej upp! Intalade mej själv att dagen skulle gå fort. Men det gick inte så bra eftersom tankarna på de där äckliga samhällsprovet ploppa upp...
Slänge på mej mjukisar o fixa mej sen tog jag burren. När vi väl kom till skolan så hade vi den tråkigaste lektionen i världshistorien, samhälle. Så extremt segt!
Sen var det lunch. Blev macka idag med! Sen hade vi hälsopedagogik, och sen Gunilla! Vi fick gå en kvart tidigare för vi skulle hinna äta mellis. Det var typ det roligaste på hela dagen (bögjävel haha). Sen skulle jag egentligen gjort samhällsprovet på omprovs tiden. Men jag orkade verkligen inte! Det var 45 minuter kvar och jag orkade inte sitta helt själv och göra ingeting. Kände att den här dagen inte var rätt dag!
Så jag ringde mamma o hon kom o hämta mej. Så åkte vi förbi Friskis&Svettis o hämta schema o sånt. Så vi ska betala kortet nångång innan söndag. Då blir det första passet!
Sen åkte vi till Fia o Vilma provade brudnäbbklänningen som hon o resten av ungarna ska ha. Jätte fina :)! Sen begav vi oss hemmåt.
När jag kom hem la jag mej i sängen. Med jacka o allt på! Bara la mej o blunda. Önskade att man bara kunde fortstätta blunda tills sommaren var här. Till sommarlovet då man kan skita i allt o alla o bara va. Jag orkar inte bry mej i nåt just nu! Läxhögen blir bara större o större o jag gör ingeting åt de. Allt känns bara meningslöst på nåt sätt. Vädret är ju inte direkt uppmuntrande heller! Men vad göra man. Ler o ser glad ut o låtsas som ingeting.
Ne, nu ska jag sluta va så deprimerande. Ska lägga mej o sova! Det behövs.

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback