Rubrik?

Hejhejhallå!
Idag är det måndag. Skolan började kvart i tio. Gick väl rätt bra att gå upp imorse! Första lektionen var halvklass och vi hade teckenspråk. Verkar skitkul! Men jag har hört vad Elina har sagt om det och det kmr bli jobbigt. Men lärorikt!

Sen rullade skoldagen på. Åt höns till lunch hahaha! Slutade vid två eftersom vi inte har kört igång med projektarbetet än. Skönt! Efter skolan drog jag o Elina till Estocolmo. Mitt underhåll hade ju kommit och jag va i desperat behov av höstkläder!
Hittade massor. Bästa kapet var ett par skor för 125 spänn! Så jääkla glad blev jag. Dom hade ju kostat 500 spänn så de var ett riktigt kap. Fick även med mej en stickad kofta, ett par jeans, tights, en klänning, örhängen och nagellack! Tror det var allt. Är nog rätt nöjd :P! Mindre nöjd är jag med att det enda som e kvar i plånisen e en tjuga. Men men! Det var mkt välbehövliga saker.

Vid sju traska jag o Elina mot tåget. Va hemma vid kvart i åtta. Kollat tv sen dess! Känner mej rätt seg så jag somnar nog gott inatt. Men jag känner mej lite småhungrig. Åt typ en kvadratcentimeter med lasagne när jag kom hem. Så jag känner att jag behöver nåt i magen!

Imorn ringer klockan 6.15! Döööda mej långsamt...

Ciao

Kommentarer
Postat av: Elina

mööööcket fina saker:):)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback