"Fylle" inlägg

Nejdå, är inte full. Är iaf hemma från krogen nu. Jag och Elina fick panik vid tiotiden och bestämde oss för att gå ut. Tog pengar ur sparbössan och drog ut på 550. Vi trodde vi skulle bli fulla. Men vi hade fel. Kalla mig alkis, men nyktra utgångar är inget för mig.
Det var iaf grym musik, trots att det var House DJ. Det var bra house. Tänk att det finns sånt också.
När det stängde velade jag mellan att dra med Elina hem till några gamla vänner (haha), eller att åka hem. Efter många om och men satte jag mig på bussen hemmåt. Men jag var tvungen att ta 753an, för min mongobuss slutar ju gå så jävla tidigt. Så fick gå från typ Allaktivitetshuset, och det var LÄSKIGT. En bil stannade och tutade och skrek nåt, men jag bara gick. Barfota. Att gå snabbt i klackar funkar inte. Mobilen var död också så ingen kunde jag ringa för undsättning.

Men jag klarade mig hem och nu sitter jag här och är lite depp. Alla tankar bara attackerar mig. Orkar inte. Hugga av mitt huvud någon?

Nej, nu ska jag sluta skriva massa skit och kolla på Saturday Night Live. Skönt att det är måndag imorn. NOOOOOOOOOOOOOOT! Bajs.

HEJDÅ!

 


Den enda riktigt trogna mannen i mitt liv. Peter Griffin in my heart ♥!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback