Besvikelse

Usch vad besviken man blev på filmen. Man visste ju att den inte skulle bli hälften så bra som boken, men lite högre förväntningar hade jag faktiskt på filmen. Men den sög. Bara allmänt förvirrande och skum. Kan tänka mig att dom som inte läst boken satt som frågetecken. Jag skulle inte fatta nånting om jag inte redan hade läst boken! Bästa var ju Joel Kinnaman som spelade JW.

Precis när vi är påväg ner för rulltrappan från bion, märker Cilla att hon inte har sin mobil. Så vi springer tillbaka till biosalongen som va helt tom och KOLSVART. Man såg inte ett piss. Fyfan det kändes som en skräckfilm eller nåt. Vi hittade iaf mobilen, eller jag hittade den rättare sagt. Och sen begav vi oss mot bilen.
Maria lämnade av Cilla vid Gullmarsplan så hon slapp ta tunnelbana och skit. Blev att vi satt o prata en stund innan Thomas tröttna och tvingade upp Cilla haha.
Sen blev det raka vägen hem

Nu har jag läst igenom lite bloggar och sådär. Ska nog tvätta bort sminket och sen lägga mig o läsa. Imorn är det lördag och det händer NADA. Jag önskar att jag hade pengar. Ville ju gå ut och fira mitt nya jobb :(!

Nej, god natt på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback