Partylördag

Såååå, det blidde utgång trots allt. Kände på mig det redan imorse haha! Det finns inget stopp på mig och Elina.
Det blir förning hos Elina och så sover jag där efter kruuugen. Mamma jobbar natt, så det finns ingen som kan hämta mig haha. Så jag sover hos Elina så hämtar mamma upp mig på morgonen när hon åker från jobbet.
Jag har lite ångest, eller rättare sagt FETASTE ångesten. Jag har verkligen ingeting att ha på mig. Jag blir helt deprimerad och tappar helt lusten till att gå ut. Jag känner verkligen att jag behöver uppdatera min partygarderob. Eller min garderob över huvudtaget!
Sen är jag lite nervös för jag ska föra med vodka ikväll haha. Jag är ju van med mina cider, men ikväll kör vi groggar för hela slanten. Senaste gången jag förade med enbart vodka spårade det totalt! Har nog aldrig varit så full i hela mitt liv (eller jo, Turkietfyllorna var i samma klass haha). La mig ner på Stanley's golv, tappade bort min kamera, spydde ner hela mitt badrum osv. Ingen superlyckad kväll direkt! Men ikväll tar jag det lugnt med vodkan.

Nej, nu ska jag kolla igenom min garderob och försöka hitta nå skit att ha på mig. Jag önskar att jag kunde ha outfiten i inlägget nedanför. DET skulle göra min kväll! Speciellt skorna.. Mmmmm!

Aja, HEJHEJ!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback