Let's get loud, let's get loud

Imorgon är det fredag, dvs helg. Jag önskar att jag kunde säga "äntligen helg" men alla mina dagar känns som helgdagar. Jag längtar tills då när man får känna "FYFAN VAD SKÖNT MED HELG" när man kommer hem på fredagen, helt slut. Nu smälter alla dagar samman till någon konstig sörja och man uppskattar inte alls helgerna lika mycket. Speciellt inte när man inte har några speciella planer.

Men iaf, mina helg planer ser ut såhär; Imorn blir det fredagsmys här hemma med Elin, Vilma och Tyris. Vi lär väl köpa massa gott och glo på IDOL typ :). Det blir mys!
På lördagen har jag inga planer alls. Det känns PISS! Skulle sitta perfekt med en liten utgång då. Tror 550 har öppet till tre också. Det var länge sen jag missade en "öppet-till-tre-kväll". Fyfan för denna fattigdom asså!
På söndagen ska jag upp rätt tidigt (så därför kanske det är bra att jag inte ska ut på lördagen), och så ska jag, mamma och Vilma bege oss ut till Täby galopps loppis. Vi ska sälja massa skit som vi har här hemma. Förhoppningsvis blir jag av med massa skräp och tjänar några ören. Allt jag äger just nu är 50 kronor. Så KOM OCH FYNDA, haha!

Nej, nu börjar utröstningen av IDOL. Hoppas på att Reza (hette hon så??) och Tove går vidare :)...
CIAO!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback