I'm alive

Tror jag... Haha!
Måste ju skriva lite om lördagen. Kvällen började med förkrök hos Maria. Cilla och hennes Simon joinade oxå. Trevligt att träffa den göteborgskisen. Maria bjussa på shotar som va sjukt starka haha.
Lulliga och härliga vandrade vi till bussen runt halv elva. På stan hämtade flickorna ut pengar och sen drog vi till Olles.
Där va de sjukt kul. Blev lite mkt att dricka (tror de var dom där shotarna Maria haha) men hade svinkul iaf. Minns inte riktigt hur kvällen slutade men jag stod iaf själv vid kringlankiorren och mamma kom o hämta mej :). Inge mer festande förns juldagen för mej nu asså. Måste kirra bille till de oxå.. Hur ska jag ha råååååd?

Aja, gårdagen va iaf hemsk. Va sjuuuuukt bakis. Spydde och hade mej! Härlig söndag. Jag som skulle kolla massa gamla videofilmer från när vi va små hemma hos mormor o morfar. Men va inte i de bästa tillståndet om man säger så!
Bakfyllan försvann typ elva på kvällen. Då åt jag en gurka. Det va de :P! Haha..

Nu idag mår jag iaf prima (bortsett från ångesten) och har städat upp lite i mitt rum. Det låg grejer överallt på golvet. Skänt att man va ledig idag :)!
 Nu håller jag på o kirra fransk manikyr och kollar på That 70's show. Ska väl försöka göra nånting nyttigt och kanske plugga lite. Samhälle tex... Men vi vet alla hur det blir!

Adios♥

Idag fyller världens bästa morfar Sonny år. GRATTIS ♥!!!!!


Kommentarer
Postat av: Therese

haha johanna då.. typ första gången på lääänge som jag inte spydde, jag drack ju bara vinet, shotarna och sen en rosa panter där inne tror jag . haha. Men på juldagen ! då jääävlar.. pusspuss och tack för en trevlig och kul lördag!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback