Love can touch us one time, and last for a lifetime

Igår var det ju bröllop. Det var Fia och Mattias som gifte sej. Jag var ju tärna! Gud vilken hektisk dag. Inte en lugn stund. Men det var såååååååå kul och så jäkla fint. Det absolut finaste bröllopet jag varit på.

Dagen började med att vi åkte till Uppsala klockan halv sju på morgonen (gick upp kvart i sex, SNARK).. Där väntade Malin(Mattias syrra) och hennes kompis. Dom skulle fixa våra fripps. Det var jag, Anna, Katten som var tärnor. Sen Ebba, Nora, Joline och Vilma som va brudnäbbar. Och självklart Fia då! Allas hår skulle fixas.
När man inte blev fixad fick man hjälpa till o locka håret på näbbarna. Annars skulle vi aldrig bli klara! Vid tio-halv elva tiden nångång, va alla klara! Alla va jätte fina, och speciellt Fia.
Vi åkte förbi donken så ungarna fick i sej varsin hamburgare, sen körde vi mot Taxinge. Det var en lång o obekväm resa eftersom man inte fick luta sej mot något för då skulle frippen förstöras.
Men tillslut kom vi fram och gick in på slottet där vi började sminka oss o så. Klädde på oss o fixade näbbarna. Alla va skitnervösa.
Fias brudbukett och våra buketter kom oxå. Så jäkla fina! Sen var det bara att bege sig till kyrkan. Då blev jag riktigt nervös o ba stod o skaka typ haha. Men det gick så bra så! Och allt va så fint. Började gråta när jag stod där framme. Fias kompis sjöng två låtar oxå, de va så jäkla fint. Inte ett öga va torrt haha!
När det va dags och sjunga i psalmboken fick jag o Katten världens skrattanfall. Skitjobbigt hahaha! Bara för hon tanten som spelade orgeln satt precis bakom oss, och sjöng typ opera. Och så härmade Katten henne o jag började asgarva. Sånt där jobbigt skratt som inte gick o stoppa. Men jag behärskade mej tillslut hahaha!

Efter kyrkan åkte brudparet hästochvagn medans alla gick vidare till slotträdgåren. Vi inväntade brudparet o sen bjöds de på champagne och chokladdoppade jordgubbar. Mumma! Sen gick alla in och vi käkade mat o hade det trevligt. Blev ett antal tal och så. Massa roliga bilder visade dom oxå! Så jäkla kul haha:D. Vi surprisade Fia, och resten av  gästerna, me o spela upp låten som hon spelade in på möhippan. Alla tyckte hon va så duktig hihihi!

Kvällen fortsatte och det blev lite dans, lite tårta och väääääääldigt onda fötter haha! Klockan ett var det dags att avsluta kvällen. Det blev lite strul med de sista gästerna som inte kom hem på nåt sätt, för Taxisarna hade slutat gå dit ut.. Helt sjukt ju! Men som tur va fick dom tag i en som kunde komma. Så det ordnade sej! Fia o Mattias åkte med mej o mamma och vi skjutsade dom till hotellet där som skulle sova.

Det blev en sjukt lyckad dag och jag e så himla glad för deras skull! Älskar dej syster ♥


Idag vaknade man halv två. Va väl helt slut efter gårdagen så jag sov som en stock! Har inte gjort mkt idag. Mest glott på Tvn och filosoferat. Tog en dusch för en timme sen typ. Det var riktigt jobbigt! Skulle nämligen kamma ut mitt härliga hår som såg ut som ett riktigt skatbo efter all tupering och spray. Jag lovar er, jag skulle skrämma livet ur varenda en av er om ni såg mej imorse när jag vakna.
Efter mkt balsam och mkt borstning så blev det som vanligt igen. Men det tog sin tid!

Nu sitter jag o kollar på Fantastic four på trean. Imorn blir det skola (USCHUSCHUSCH) och efter det Sthlm. Måste försöka hitta nå jeans och lite höstkläder. Har inte mkt i plånisen men jag måste ha nånting. Har absolut INGETING att sätta på mej.

Adios!



Lite pics från bröllopet

























Jag älskar denna bilden! Den ser så härlig ut :). Förutom pappa i bakgrunden då. Haha!
Fler bilder kommer upp i Bilddagboken sen.




Kommentarer
Postat av: Elina

åååååååååh de va så FINT!!!!! Lyckligaste paret och perfekta paret:D.

Postat av: Therese

Åååh, på sista bilden ser dom så lyckliga ut.. helt underbar bild ! :D vill ossåååÅ!

2008-08-25 @ 09:03:01
URL: http://theresemansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback