Tiden bara rinner iväg..

Jaa, det gör den verkligen! Nu är redan helgen över och en ny skolvecka e på g. Vad har man gjort i helgen då?! Jo, i fredags va det skola som vanligt. Gympa sista lektionen. Inte direkt jobbigt! Gick på en prommis o sådära. Efter det vare raka vägen hem. Va helt sjukt trött när jag kom hem så jag somnade på direkten. Väcktes 1½ timme senare av elina. Vi skulle ju gå på stan! Så jag klädde på mej o sådära o sen bar det av till burren. På stan hittade jag ett par vinterskor. Ett par bruna stövlar från din sko. Kanske sätter in bild senare! Efter några rundor in o ut i affärer så satte vi oss o käka på nancy's. Sen fick jag ett sms av therese att de kanske va nån ferre på g. Men efter många sms o samtal kom dom fram till att vi inte va bjudna. Jaja! Men vi bestämde att vi skulle hitta på nåt iaf. Jag, malin, therese, maria o elina. Så jag åkte hem o hoppade in i durren. Sen åkte jag ner o mötte alla på centralen men ingen visste vad vi skulle göra. Sen så träffa vi några trevliga figurer o hänkade på dom på ferre. Riktigt trevligt faktiskt! Sjuk men härlig kväll blidde de tillslut. Sen drog jag o elina därifrån vid 3 tiden kanske. Fick sällis hem så vi inte skulle bli uppätna. Sen skilldes vi åt vid rondellen o därifrån klarade jag o elina oss hem. Lite frusna o fortfarande lite lulliga traskade vi hemåt. Hemma letade jag igenom hela skafferiet efter nåt ätbart men hittade endast 2 bananer. Så dom åt vi o sen la vi oss o sussa. Det var den fredagen.
Vaknade nästa dag o mådde faktist prima. Elina gick hem efter några timmar o jag låg kvar i sängen o dega hela dagen. Åt godaste maten o sen vare tillbaka till sängen!
Och idag, söndag, såg i princip lika dan ut haha! Men man måste ju vila ut sej efter 3 jobbiga dar i skolan. O det är bara början.. Fatta då hur fortsättningen blir. SUCK!

De blidde ett långt inlägg höhö. Har ju inget annat för mej så kan ju lika gärna sitta här o uggla. Men nu har jag faktist inte så mkt mer o säga. Ska upp o göra mamma sällis i soffan tror jag :). Juste såg att fia hade hittat min blogg. HEJ BAJSKORV :D! Jaja, hoppas ni har haft en superhelg allesammans!

Pussar!

Kommentarer
Postat av: Tessan

Jaa, sljuk var fredagen verkligen:P
haha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback