"jag trodde det va nån som röööök.... TE!"

Samma gamla vanliga tisdag idag! Skolan va som vanligt, alla va som vanligt.. Allt va som vanligt helt enkelt! Hade x antal skrattattacker idag vilken gjorde att jag blev ännu tröttare än vad jag redan va. Sen när vi skulle ta tåget hem så e de försenat EN HALVTIMME! Jävla fittåg.. Så vi fick ta burren istället. Och som vanligt e den proppad me massa människor som luktar prutt o gammal svett. Inte okej!
Men kom hem tillslut iaf! Snackade med mamma om katthemmet tanten som varit på hembesök idag. Hon tyckte att allt såg jätte bra ut o sa att jag hade ett stort o fint rum som kissen säkert skulle trivas i :). Blidde glad! Hoppas jag får honom i helgen. Mihi!
Idag ska jag typ plugga lite o göra lite utvekling, livsvillkor och socialisation. Långt namn!
Sen ikväll, lr vid sex, så ska jag, cilla och nina åka till nykvarn som har gymnasiemässa i deras bibbla. Så ska vi stå där o se trevliga ut o prata gott om igelstaviken höhö :). För de får vi en biobiljett. Men e man BF-ambassadör så e man haha.
Sen när jag kmr hem ska jag kolla på desperate housewives o sen ere so you think you can dance finaaaal :). Fast jag vet redan vem som vinner men de e kul o kolla på alla danser.
Men nu ska jag läsa lite om fritidens betydelse.. Har ju prov imorn!

Ciaaao♥

Elina om du läser de här så ringde
min babba idag o fråga om
vi ville jobba på lördag. Jag sa ja!
Hoppas du kan höhööö.
 O hoppas du hade trevligt igår ;D!


Kommentarer
Postat av: E.

jassååååå, äre så, men vi snaggar mer sne jao, haha nej de hade ja inte!

Postat av: Tessan

vvem är det som vunnit då?? :D

2007-10-03 @ 16:31:52
URL: http://theresemansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback