djungelboken

Idag va jag på världens bästa teater. Brukar tycka att teater e sjukt tråkigt, men den här va ASBRA! Asså man garva ju som en gris haha. "pose,pose, pose". Skönaste va ju bratsen som skulle föreställa aporna. Shit va kul! Rekomenderar den skarpt :D.
Efter den braiga teatern, som va 3 timmar lång (kändes inte som de för den va så jävla kul haha) så tog vi tåget hem. O jag hade planerat o käka på nancy's för det va aslänge sen o det va typ de jag hade råd me. Men då kom cilla  me den snoppiga nyheten att det stänger FYRA. Trodde de stängde fem :(. Så den planen gick åt skogen. Men iaf så tog jag o cilla burren hem. När jag kom hem satte jag mej vid datan o dampa. Fittinternet kan SUGA SNOPP.. Så fort man går in på nån sida så börjar det hacka. Konstigt att jag ens kom in på bloggen! Sen kom min kära systeryster o fråga om jag ville åka o sola me henne. O hon bjussa så de va klart jag ville det. Så sköönt! Somna typ.
O nu kom jag precis hem. Har världens panikattacker för jag vill ha PARTY! Det e helt sjukt. Fan va jag vill va 18 o kunna gå ut på krogen. Fittsnorre! Jaja, blir väl antagligen att jag bara sitter här o surar för mej själv. Ni kan ju höra av er om ni har nåt trevligt för er. Men nu ska jag äta! 

HAJDÅ! 


Kommentarer
Postat av: e.

GE MEJ PARTY NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ÅH, äkligt läången sen ju:(:(:(:(:(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback