Isbit

Fyfan vad kallt det är.  Både ute o inne! Men nu funkar äntligen min data igen. Har kännt mej helt lost utan alla bloggar..
Idag kollade vi på film på historian. Alla somna typ! Det va nog den segaste historielektionen nånsin. Även fast filmen var helt okej så kändes det som lektionen var 6 timmar lång. Men när den äntligen tog slut gick vi o åt lurre. De va typ julbord, prinskorv, köttbullar potatis o allt.. Sen hade vi quuaziie, men hon var sjuk. Så jultomten kom o satte på filmen till oss. Vi hade inte så mkt kvar, typ en halvtimme, sen så fick vi sluta. Sen hade vi rast i typ 50 minuter.
Sen hade vi klassråd, där hände det inte så mkt. Fick busskort o sådär! Sen skulle vi haft utliv lektionen, men eftersom vi inte hade nåt o göra så fick vi gå hem. TACK GUNNIS! Du gjorde min dag. Fem minuter till i skolan o jag skulle dött.. När jag kom hem rostade jag macka, o som alltid börjar brandvarnaren pipa.. Vadå överkänslig! Så jag fick ställa mej o vifta bort röken med en tidning. Tillslut slutade den! Efter mackorna gick jag o la mej.. Då va kl typ kvart över tre. Så vaknade jag för ett tag sen, typ sex. Så skönt o sova.. MEN SÅ KALLT! Frös som en apa.
Nu sitter jag här o har precis käkat mat. Ska snart hoppa in i duschen! Idag ere bara ugly betty på schemat.. Och girls of the playboymansion.
Nu ska jag läsa bloggar o sen duscha..

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback